Jag har lyckats med tre träningspass den här veckan vilket känns gött. Har börjat dela upp kroppen på inrådan av Tränings N å kört enligt följande.

Pass 1 Ben och mage

 Pass 2 Armar, axlar, bröst och rygg

Pass 3 Ben och mage igen

Tanken är att jag i morgon ska köra enbart kondition och mitt mål är att jag ska få in fler rena konditionspass i veckan. Jag värmer ju alltid upp på konditionsmaskin och avslutar även där.

Jag har därför haft lite diskussioner med Tränings N om vilken konditionsmaskin som är den bästa. Jag har alltid älskat crosstrainern eftersom jag kan variera mig på den men även för att jag kan köra slut på mig själv helt och känna mig sådär härligt utpumpad innan energikicken kommer. Tränings N säger att cosstrainern är till för gamlingar som inte vill skada lederna och att det är rena alibi träningen. Jag har försökt att börja gilla roddmaskinen men jag har inte kommit in i det. Tycker det känns så sabla segt att sitta där och ro och ro. Blir inte snabbare heller så det känns inte så skojigt alls.Bara för gamlingar?

6 kommentarer

Sanna Tider

07 Dec 2008 23:02

Vad är det för fel på att vara försiktig med lederna? Tycker inte du ska lyssna på Tränings N för mycket där... hihi... gör det du tycker om, då tror jag du lyckas hålla motivationen uppe med. Man ska tycka att det är kul och att det ger en själv nåt. Sen får det vara hur töntigt eller uråldrigt eller alibi träning som helst... ;-)

MissLina

08 Dec 2008 02:05

I e:m avslutade jag m 25 min crosstrainer å blev såå pigg. Det har hållt i sig till nu! Ingen aning om hur jag ska orka upp t jobbet bara..hehe..

Sanna Tider

08 Dec 2008 17:12

haha... Härligt :-)

Ja jag ser att du gjorde detta inlägg 2:05- dvs mitt i natten!! Om du ska jobba dagen efter och inte sover då- då är du pigg ;-) Hur gick det då...?

MissLina

08 Dec 2008 21:35

Konstigt nog så gick dagen galant! Det kan iofs bero på att jag fick en massa bra feedback och sånt ger energi. Men träna efter jobbet kunde jag glömma, direkt när jag kom hem stupade jag och har legat å lyssnat på Kate Bush sedan dess, mycket rogivande.

Anonym

10 Dec 2008 13:17

klart du kan köra crosstrainern om du tycker den e kul men du vil ju komma iform elr? Spring, ro elr sluta halsa vin.Kanske alla dem 3 alternativen?

MissLina

13 Dec 2008 10:30

Om det verkligen är så så kommer jag att skippa den och ro eller springa istället. Vinet är jag mest orolig för nu när jag flyttar ner för här uppe dricker jag inte på helgerna och gör jag det så blir det måttligt. Det är faktiskt inte ens så kul att vara berusad, man bara tror att det är det.

Kommentera

Publiceras ej