Jag har nu inte sett min spindel-kompis på flera dagar..saknar honom/henne!

Silverfiskar finns det dock tyvärr ganska gott om på mitt badrumsgolv, jag sprayar mordiskt ihjäl dem med hårspray ibland. Känner mig lite hemsk då, men de är ju så vidriga djur. Det känns inte som att de har något existensberättigande, iallafall inte på mitt badrum.

4 kommentarer

Anonym

28 Jan 2008 22:15

Uhh silverfiskar! Hatar de små ringliga fiskarna med morrhår. Pröva att köpa en flugpenna. Rita lite överrallt på lister och se om de dör.

Micke Montana

29 Jan 2008 17:02

Näe nu! Vad ger spindlar ett större existensberättigande än silverfiskar??? Att de är sötare? Att de inte ringlar fram? Typiskt människan att värdera ett djurliv efter sina högst subjektiva synpunkter omkring vad som är sött och inbjudande respektive fult och frånstötande. Silverfiskar är FAKTISKT nyttodjur som äter upp skräp o smuts som vi människor bär skuld till, t ex döda hudceller o annat najs. "DON´T kill your vacuum cleaners for cryin´ out loud!!!". Tycker faktiskt att du ska prata med dem också, uppmuntra dem och föra deras städförmåga till nya höjder.

För ett renare hem - klappa en silverfisk!

lovelyn

29 Jan 2008 17:42

Micke Montana:
För tillfället har jag varken silverfiskar eller spindlar i mitt boende men när jag har det ska jag fånga dem och överlämna dem i din kärleksfulla vård.

Linis

30 Jan 2008 02:54

Tack för en mycket roande dialog kära vänner! Igår upptäckte jag en "bebis-silverfisk" på mitt badrum som faktiskt var liiite söt. Men det fakta ni nu upplyst mig om som att de har "morrhår" och att de äter hudceller gör dem genast ännu mer motbjudande i mina ögon. P.S Förresten Micke hör du till typen som inte tycker det är okej att avlusa en hund genom att ta död på lössen?

Kommentera

Publiceras ej