I senaste numret av tidningen toppHälsa finns ett reportage där tre kvinnor stolt visar upp sina stora, hängiga magar. De ser glada ut och berättar om hur nöjda och glada de är med sina kroppar trots bristninar, celluliter och ärr. I samma nummer finns en guide för hur man kommer i toppform inför beach 2008. På bilderna ser vi en brunblänkande, supertränad tjej i minimal klädsel. Ingen hängmage någonstans. För att komma i samma form som hon skulle nog minst 1 år av sträng diet och träning behövas, det räcker defintivt inte med några veckor. Det finns även en "bränn fett, bli av med 5 kg innan midsommar"- guide av Paulun. För mig blir detta motsägelsefullt.

Var nöjd med din kropp även om din mage ser ut som en hängande deg men se till att komma i form snabbt inför sommaren!?

Jag vill passa på att ge en eloge till tidningen Cosmopolitan som istället för att uppmana till snabbdieter och hets inför bikinisäsongen har en artikel om hur du kan lära dig att tänka annorlunda och mer positivt om din kropp och göra grym entré på stranden. I like!

4 kommentarer

Micke Montana

29 May 2008 16:42

Haha, jag surfade faktiskt in på sidan för i jakt på en grabbnäve bevis som skulle visa att även deras redaktion består av ett gäng tve- och blåtungade hycklare. Men jag... hittade faktiskt inget substantiellt på den fronten, iaf inte jämfört med många andra skräpmagasin. Att de sen precis som alla andra "skönhetsmedier" hetsar järnet för att alla ska haka på "nya-trendiga-coola-super-duper-vågen" eller bli "den nya Ralph Lauren-bruden" och är köpta av branschen för att alla ska kränga så mycket Elizabeth Arden eller Cliniqueprylar är en annan femma...

sjuksyrran

30 May 2008 00:40

Ja, det är verkligen dubbla budskap. Så jäkla hysteriskt.



Ha det fint och titta mycket på helt hysteriskt, verkligen en superserie!

Micke Montana

05 Jun 2008 14:46

Ameeen, bruden. Voffo skriver du aldrig i din blogg numera. Kom igen nu, var lite crowd pleaser!

MissLinisen

05 Jun 2008 15:06

Klart som attan att jag ska skriva! Har bara varit för många soliga dagar på sistone. För mycket riktiga möten. Härligt! Stay put så återkommer jag!

Kommentera

Publiceras ej