Praktiken går bra! Jag har fått ett behagligt starttempo med lite olika uppdrag som jag kan tänka fritt och kreativt kring. Tror de vill känna av vad jag går för och hur jag jobbar. Det är väldigt olikt min senaste praktikplats på H&K där det fanns fasta ramar och bestämmelser kring allt. När jag började där fick jag läsa igenom en tjock bunt med papper gällande regler och policys och sedan skriva på att jag förstått den, det var mycket sekress kring allt och det  var viktigt att fråga så man gjorde/tänkte rätt.

I nästa vecka kommer jag troligen att åka upp till Stockholm och arbeta med ett projekt på kontoret där. Då kommer jag få komma ut lite och träffa kunder, ska bli roligt och spännande!

Nu är det påsk och jag ser fram emot fredag som är min födelsedag. Vi ska vara med på en traditionell Påsk-knytis-lunch på gården. En del oväntat, löst folk som inte hade några påskplaner dyker nog upp. Mina kusiner som bor en trapp bort ska baka tårta. Mysigt!

3 kommentarer

Sara

12 Apr 2009 18:53

Ursäkta jag missade att gratta i tid!!! Stort GRATTIS Lina!! Hoppas du haft/har en trevlig o solig helg! PUSS

en annan lina lindén

12 Apr 2009 23:08

ahaha vi har samma namn =)

Anonym

16 Apr 2009 11:29

@sara - No worries! Tack, tack, hade en underbar dag!@lina lindén - va kul, jag har noterat att det finns tre stycken i landet, sen finns någon Linda Lindén också. Men jag funderar ju på att byta namn till Selma! :-)

Kommentera

Publiceras ej