Jag och C har kört med GI ett tag och hon har fått fina resultat medan det gått sämre för mig. Jag tränar ju 2-4 ggr i veckan och äter vettigt men når inte de mål jag vill vilket känns lite frustrerande.

Av en kompis här i Stockholm som kommit i finfin form och ser ut att må bättre än någonsin, fick jag tipset att besöka en ayuroveda konsult. Hon menade att sedan hon fått veta vilken kroppstyp hon är och hur hon ska äta och träna utifrån det så har hon både gått ner i vikt, fått fin form och mår bättre än någonsin.

Jag ringde upp ayuroveda-tjejen min vän rekommenderat och vi hade ett bra samtal där hon bekräftade de tankar angående viktnedgång, kost och träning som jag haft ett bra tag. Som till exempel: varför skulle en variant fungera för alla? Mår vi alla  bra av att äta på samma sätt kanske? Knappast. Varför ska jag äta fett och kött och inte frukt (GI) när det känns som att jag blir övermätt och "tung" av det? Nu har jag bokat in en tid hos henne på onsdagkväll och ser verkligen fram emot det!

1 kommentarer

Mathias

11 Sep 2009 11:58

Hej Lina!Vill tipsa om http://www.ayurvedaforum.se - En svensk sida om ayurveda med forum, frågor och svar.Vänliga hälsningar

Mathias

Kommentera

Publiceras ej