Lite skamsen men stolt

Jag har slarvat en hel del på sista tiden. Med slarv menar jag för många pepparkakor, snabbmat och alkohol. Sådant man ska avhålla sig från om man vill fortsätta gå ner i vikt alltså.

På vår första gruppträff efter jul berättade en av tjejerna som älskar att träna att hon kan gå utanför matplanen ganska mycket utan att gå upp i vikt och jag kände igen mig. Jag är ganska duktig på att sköta träningen 3-4 ggr i veckan samt promenad till och från jobbet vilket blir 1 h gratismotion 5 dagar i veckan. Jag har inte gått upp mer än ca 1 kg trots allt slarv. Nu känner jag att det inte går att skjuta upp det längre tvärtom är det hög tid  att "ta" de sista fem kilona och nå hela vägen fram till min målvikt!

Det kändes därför väldigt bra att ha mitt första individuella utvärderingsmöte med min hälsocoach idag. Vi pratade om en ny strategi där man utvärderar resultaten efter hand. Vi bestämde när vi skulle ses nästa gång och vad jag skulle göra tills dess. Jag måste säga att för mig finns det ingen bättre metod än detta, att ha mål och demål är min drivkraft.

Men tänk vad skönt att jag gjort det värsta hästjobbet redan, att jag inte har 11 kg till att bli av med inför "beach 2010" utan bara ynka 5! Jag är så glad och så stolt över detta!

RSS 2.0