Är inne på andra säsongen och börjar bli riktigt förbannad på folk i Six Feet Under. Antar att det är det som är meningen.

I början var Nate min stora favorit. Han var en "free spirited" kille med båda fötterna på jorden. Men fy vilket svin han visat sig vara! Går och knockar upp en brud som älskar honom trots att han är förlovad med en annan!?

 Och hans tjej Brenda, vilken borderline-brud alltså! Självdestruktiv och falsk slacker som röker på hela dagarna, utom när hon ligger runt med alla hon träffar fast hon ska gifta sig!? (senast med några tonårskillar som hon bjöd på röka).

Usch och fy! Jag förfasas över denna omoral här i min ensamhet. Känns som man fyller sig med skit när man tittar på det. Ändå kan man inte låta bli...måste ju se hur det går för dem...

Skrev texten för c:a ett år sedan, sis husband gjorde musik till den. Hoppas vi får spela in den snart!

Everything is changing
but I feel alright

I´m happy I´m not faking
and I´m doing just fine

I´m quiet I´m not making
that many mistakes

that many mistakes

Until the next storm
until the next storm

I´m falling I am breaking
these chains that hold me

Noone told me
it would be this hard

to stop trying
to abandone my dream

To leave it all behind
to wave goodbye

Until the next storm
until the next storm

Ikväll hände något ganska märkvärdigt.

Jag har under några dagar brottats med ganska jobbiga tankar och känslor och varit väldigt nere. Det har varit ett extra tufft och oförklarligt bakslag eftersom allting gått så bra en lång period och jag är nöjd med mitt liv. Men tyvärr händer detta emellanåt och jag borde väl snart vänja mig.

Iallafall! Jag hade berättat om att jag var nere för några vänner som stöttat mig. Under kvällen så märker jag hur känslorna av vanmakt och hopplöshet börjar avta mer och mer. Det är som ett tryck på bröstet bara minskar och till slut känner jag mig helt fantastiskt lättad! Jag blir avslappnad men samtidigt fylld av energi. (och då har jag gått omkring några dagar som i en grå dimma). Ungefär då får jag ett sms från en kompis som säger att de bett för mig några stycken ikväll i en grupp de har (hon hade inte nämnt mitt namn för dem). Tack Gud!