Har varit på jakt efter nya jeans ett tag och begav mig idag till Falkenklevs i Höör. Det är en alldeles utmärkt butik med ett bra utbud av jeans och kläder och en urtrevlig service. Eftersom min kropp är av kalkontypen (smala ben men större upptill) så är jeans något av det svåraste som finns för mig att hitta . De ska helst vara tighta nog för att framhäva mina ben men samtidigt sitta bra över häcken och magen - något som verkar vara en omöjlighet för det mesta (provade nyligen typ 100 par cheap monday utan resultat). Men efter massor av provande och hjälp blev det ett par mörkblå slimmade bootcut och ett par ljusare med lägre midja. Båda var fina men de ljusa var lite för långa och de mörka lite väl tighta. Så nu ska jag ha dem någon dag och känns de bra får jag dem upplagda för en hundring, alt. lämnar jag tillbaka dem.


Jag blir lite varm inombords när jag ser Sara Ramirez -Callie- i Grey´s Anotomy. Hon är varken ruskigt Sex-and-the-city-Carrie eller - Victoria Beckham-smal eller playboy stora boobs-liten midja-smal. Hon har säkert runt stl 42 i kläder och väger säkert mer än 65 kg. Men hon är ack så snygg, kool och vacker! Hon är en ruskigt het tjej helt enkelt.

Eftersom det tyvärr är så illa ställt med de flesta av oss att vi i någon mån blir påverkade av de ideal som styr och råder kring oss (speciellt när de är så entydiga); så är det bara väldigt befriande att se en tjej med former ta plats bland alla skinny ass hoes i Hollywood.

Go Sara!