I slutet av förra veckan fick jag veta att den lilla, trevliga PR-byrån, Samurai PR tyvärr inte kunde ta emot mig. De skrev bland annat att: "på grund av rådande konjunkturläge planerade de inga rekryteringar det närmaste året" och menade att eftersom platsen inte skulle kunna leda till arbete ville de ge mig chansen att söka mig till ett ställe där den möjligheten fanns och där jag kunde få den tid jag förtjänade, vilket de inte heller såg att skulle kunna avsätta i nuläget. Tråkigt - vi fick ju så bra kontakt (upplevde jag)! Nu väntar jag på besked från Sund Kommunikation som är en lite större byrå som ligger bättre till rent lägesmässigt. Ska ringa dem i veckan Jag har även sökt praktik på Malmö högskolas informationsavdelning och även de ska höra av sig snart.

Syrran och hennes man ska till Singapore och Malaysia i 10 dagar i början av april och bland annat gå på en kusins bröllop. Jag funderar allvarligt på att hänga på.  Har inte haft så mycket kontakt med min kusin och har bara träffat hans tillkommande singaporianska en gång som hastigast, men det verkar som att de blir överlyckliga för varje svensk gäst som tar sig dit.
Kan inte sova. Gick och lade mig tidigt och "vilade" i några timmar, dvs nådde inte ens tillståndet mellan dröm och verklighet. Meningslöst. Ikväll avslutade jag och C Twin Peaks-guldboxen genom att se det sista avsnittet. Det var fullkomligt bisarrt och knasigt. Har för mig att det kommer sig av att David Lynch blev sur för att han inte fick fortsätta serien som han ville och därför gjorde ett helt utflippat slut. 


Var på en andra intervju idag på byrån Samurai PR. Det var en mycket sympatisk och trevlig mindre byrå. Intervjun kändes avslappnad och var lite mer som en dialog byggd på ömsesidigt intresse än en intervju. Finns hursomhelst en hel del intressanta byråer i Malmö-området! Ska få besked av den mindra byrån i nästa vecka.

Imorgon åker jag ut på landet till mina föräldrar för att jobba lite med mitt slutprojekt och för att pappsen ska hjälpa mig att fixa lite med min nya MAC!! Den är så fin!

Nej nu måste jag sova. 

Nattifnatt!