I senaste numret av tidningen toppHälsa finns ett reportage där tre kvinnor stolt visar upp sina stora, hängiga magar. De ser glada ut och berättar om hur nöjda och glada de är med sina kroppar trots bristninar, celluliter och ärr. I samma nummer finns en guide för hur man kommer i toppform inför beach 2008. På bilderna ser vi en brunblänkande, supertränad tjej i minimal klädsel. Ingen hängmage någonstans. För att komma i samma form som hon skulle nog minst 1 år av sträng diet och träning behövas, det räcker defintivt inte med några veckor. Det finns även en "bränn fett, bli av med 5 kg innan midsommar"- guide av Paulun. För mig blir detta motsägelsefullt.

Var nöjd med din kropp även om din mage ser ut som en hängande deg men se till att komma i form snabbt inför sommaren!?

Jag vill passa på att ge en eloge till tidningen Cosmopolitan som istället för att uppmana till snabbdieter och hets inför bikinisäsongen har en artikel om hur du kan lära dig att tänka annorlunda och mer positivt om din kropp och göra grym entré på stranden. I like!
Jag har skaffat en 3D-valp på facebook! Hon heter Foxy och är en söt liten Chihuahua. Man måste mata henne och ge henne vatten minst en gång om dagen annars hamnar hon på en lista för "hungry pups". Då får andra som har hundar ta sig an henne så att hon inte svälter ihjäl. Lite tamagotchi med andra ord, men mycket sötare!

Måste säga att hennes glada pigga ansikte och svansviftande väcker känslor av ömhet hos mig. Hon får mig att tänka på min riktiga hund som jag inte kunde ta hand om längre. Min släthåriga Fox terrier Buffy som nu är i säkert och tryggt förvar hos mitt ex.

Foxy är lite enklare att ta hand om....
Om c:a två veckor tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till Malmö över sommaren.
Montana kommer tacksamt upp och hjälper mig att flytta. Jag har bokat en hyrbil (kombi) via Avis, de var några av de få som hade engångkörning, dvs man kan lämna bilen i Malmö när man kört ner den.

Eftersom det inte är säkert att jag kan komma tillbaka till min mysiga lägenhet på Lidingö så måste jag tömma den på allt "mitt" och göra en flyttstädning. Ser inte direkt fram emot det, men är tacksam att jag får hjälp av Montana iallafall. Något jag däremot ser fram emot är att komma ner till mitt älskade sommar-Malmö! Soliga, lata dagar i sanddyorna på Ribban. Fika på Lilla Torg. After Work på S.t Gertruds och utgång till Cuba café, Debaser, K.B, Chokladfabriken (och säkert en massa nya ställen och ställen jag glömt) efter att man värmt upp på någon av Möllans härliga uteserveringar. MmmmmmmMalmö!