Film: Dumpad (Org titel: Forgetting Sarah Marshall) 2008
Regi: Nicholas Stoller

En misslyckad filmmusikproducent blir dumpad av sin framgångsrika skådespelande flickvän. Efter att ha stått bredvid henne i åratal och burit hennes handväskor medan hon speglat sig i kamerablixtar och strålkastarljus blir slaget hårt. När han bokar in sig på hotellet i Hawai för att ta en återhämtande semester och får veta att flickvännen och hennes nya kille också bor där blir slaget ännu hårdare.

Det är mycket sexskämt i Dumpad vilket ibland blir lite tjatigt. Det jag skrattar mest och hjärtligast åt är när huvudpersonen har mindre kläder på sig än sina motspelerskor. Han är långt ifrån sexigt naken, snarare smärtsamt utsatt. Det är också väldigt komiskt när han ligger högljutt gråtande i en hög och hotellet får klagomål på ljud från en "gråtande äldre kvinna". Männen är överlag lite lönnfeta mellan kvinnorna är slimmade och snygga såklart men att det görs narr av männen samtidigt gör det lite mer försvarbart.

Gillade den lite mer nyanserade bild av Sarah Marshall som kom fram mot slutet då man fick se hennes sida av saken och hon blev lite mänskligare. Russel Brand är rolig som patetisk rocksångare till Sarah. Och Mila Kunis från That 70´s show är svår att känna igen.

Det bästa i hela filmen är Dracula konserten!
Mer säger jag inte.

Betyg 2,5 av 5